Dog de LuxeUdv.htmlshapeimage_1_link_0

Üdvözöljük a Dog de Luxe kutyakozmetikai szalonok és oktató centrum honlapján!

 

Bővebb információ: +36 20 234 1166

PET GROOMER & WELFARE expert


Saját fejlesztésű képzés. Gyakorló kinológusok, kutyakozmetikusok, terápiás kutyavezetők, agrármérnökök, mérnök-tanárok tapasztalatán alapul. Több évtizedes gyakorlattal rendelkeznek, nemzetközi sikereket értek el kutyatenyésztőként, kiállítóként, kutyakozmetikusként.

Azok az oktatók adják át ezt a tudást, akik hosszú időn át az OKJ-s kutyakozmetikusainkat készítették fel a sikeres vizsgákra. A Pet Groomer & Welfare expert képzés tematikája, módszertana és tartalma is úttörő. Nem pusztán a bemeneti- és a vizsgakövetelmények tekintetében tér el a kutyakozmetikus képzéstől, az oktatás során szerves egységet képez az elmélet és a gyakorlat.


A részvétel feltételei:

 1. középiskola befelyezése

 2. betöltött 18. életév

 3. egészségügyi alkalmasság orvosi igazolása


A képzés célja:

A modern állattartói igényekhez és módszerekhez igazodva ez a képzés hiánypótló jelleggel, komplex elméleti tudást, ehhez tartozó készségszinten elsajátított gyakorlati elemeket, valamint teljes körű szemléletet ad, a modern emberi niche-ben tartott kutyák etológiai igényeinek a kielégítéséhez.

A megszerezett tapasztalat és tudás segít visszaállítani azt az elvesztett egyensúlyt, amely  a mai kutyák életéből hiányzik és ez sok esetben viselkedési, együttélési és egészségügyi problémákhoz vezet.

Gyakorlott, évtizedes tapasztalattal rendelkező oktatóink segítségével a képzés a legszélesebb körben zajlik, főként gyakorlat orientált, és elmélet igényes gyakorlati elemekből tevődik össze.

A végső cél, a kutyák jólétének növelése, az ember és kutya közötti interakciók javítása. Ehhez adunk biztos alapokat.


Tanfolyam időtartama:

4 hónap


Vizsgakövetelmények:

Írásbeli elméleti vizsga:

 1. komplex, egész tananyagot felöleli


Gyakorlati + szóbeli vizsga:

 1. teljes szimulációs feladat: előre meghatározott és begyakorolt, konkrét feladat végrehajtása 

 2. a vizsgáztató által választott (de előre egyeztetett), 2 eltérő szőrtípusú kutyának a bemutatása, beállítása, egészséges és előnyös kültakaró kialakítása, majd a kutyák feloldása

 3. az adott helyiségben/ lakótérben/ kutyák tartására kialakított kennelben előforduló anyagok, azok alaptulajdonságainak ismertetése, különös tekintettel a kutya etológiai igényeire és az állatvédelmi szabályokra.A tanfolyam díja: 227.900 Ft +Áfa

mely tartalmazza:

 1. az elméleti konzultációkat és a gyakorlati oktatást

 2. az eszközhasználatot a gyakorlati oktatás helyszínén

 3. a könyvet és a hozzá tartozó segédanyagokat

 4. egy gyakorlati próbavizsgát

 5. vizsgadíjat.Árgaranciát adunk a tanfolyam díjára! Biztosítjuk, hogy a tanulót nem terhelik további rejtett költségek.

Részletfizetési lehetőség van.


        Bővebb információ: +36 20 234 1166

Oktatás